Utorak, 30 Svibanj 2017 19:51

Načelnik Općine Brtonigla

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Načelnik obavlja sve poslove utvrđene Statutom Općine Brtonigla, u skladu sa Zakonom o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Načelnik zastupa Općinu Brtonigla i odgovoran je za obavljanje poslova iz samoupravnog djelokruga općine.

 

Pozdravna riječ načelnika

Drage sugrađanke i dragi sugrađani, poštovani gosti,

Dobro došli na službenu internet stranicu Općine Brtonigla. Želja mi je da se kroz ovu stranicu općinske službe što više približe građanima i da informacije o općini budu uvijek dostupne svima, kako bi rad gradske uprave bio što transparentniji.

Želja mi je da se putem ovog digitalnog kanala izgradi odnos stalne i konstruktivne komunikacije s građanima Brtonigle i da se isti upoznaju o svim novostima koje se odnose na općinu. Upravo zbog toga, stranica se svakodnevno ažurira i obogaćuje sa novim sadržajima. Ista je namijenjena u prvom redu građanima Brtonigle, ali zanimljive i korisne informacije ovdje će pronaći i turisti, poduzetnici, mediji i investitori, odnosno svi koji o Brtonigli žele znati više.

Cilj je same stranice da iz bilo koje lokacije i iz bilo kojeg uređaja možete odmah pristupiti potrebnim informacijama, dokumentima, obrascima i da odmah dobijete uvid u općinske akte kojima se regulira područje iz Vašeg interesa. Na stranici su također navedene i razne informacije o radu brtoniških ustanova, udruga, društava i zajednica.

Također smatram kako je web stranica naš otvoreni prozor prema svijetu, kratki uvod u priču o Brtonigli i o njenim prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima, nematerijalnim tradicijama, mnogobrojnim atrakcijama i prvoklasnim lokalnim proizvodima.

Znajte da su dobrodošli i uvijek vrlo rado prihvaćeni svi Vaši prijedlozi i sugestije, jer nam na taj način pomažete da naša internet stranica bude još bolja i da Brtonigla postane što bolje mjesto za sve naše građane i za sve brojnije posjetitelje.

 

Načelnik, Paolo Klarić, dipl. oec.

 

Zamjenici Načelnika:

Doriano Labinjan, dipl.oec., Zamjenik načelnika;
Neš Sinožić, mag.ing.agr., Zamjenik načelnika iz reda pripadnika Talijanske nacionalne manjine.

Pročitano 2490 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Lipanj 2017 10:30

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr