Utorak, 28 Siječanj 2014 20:05

Načelnik Općine

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Dragi prijatelji i sugrađani, poštovani gosti,

Imam osobitu čast ovim putem izraziti iskrenu i srdačnu dobrodošlicu svima Vama posjetiteljima web stranice ove naše male općine. Želja nam je ovim stranicama ukrašenim brojnim fotografijama dočarati Vam ljepotu mjesta, kulturno bogatstvo, povjesne i arheološke znamenitosti, šarolikost ambijenta i ovdašnjih običaja i tradicije kao  potvrdu raznolikosti ponude našeg teritorija.

Nadam se da će upravo ugodna šetnja ovim stranicama potaknuti radoznalost i probuditi u vama želju da nas posjetite kako bi i osobno uživali u ovim našim ljepotama.

Stoga vas srdačno pozivam da dođete i kušate čašu visoko kvalitetne malvazije iz jednog od renomiranih podruma naših poznatih vinara, uživate u mirisima svježe ulovljene ribe sa roštilja, degustirate odličan Istarski pršut provjerene kvalitete ili jela s čarobnim okusom tartufa u našim popularnim restoranima i agroturizmima.

Uživajući u toploj i blagoj klimi našeg podneblja, provest ćete nezaboravne dane na našim sunčanim plažama, u obilasku prirodnih blagodati na konju ili bicikli, ili pak opuštajući se u šetnji novootkrivenim stazama mirne, netaknute prirode.

Koristim također ovu mogućnost da izrazim želju koju ujedno smatram i svom dužnošću kao Načelnika, a to je otvoriti još jedan način stalne i konstruktivne komunikacije s vama - stanovnicima naše općine.

Kako bi vam bili što dostupniji i što transparentniji nadam se da ovim putem otvaramo novi oblik komunikacije s našom općinskom upravom, još jedan kanal kroz koji će te biti obaviješteni o radu  i aktivnosti naše administracije. Ovaj medijski način komunikacije nikako nema za namjeru da zamjeni naše direkne kontakte kroz uredovne dane za koje smo vam uvijek na usluzi. Današnja rasprostranjenost informatičkog sistema i osobnih računala omogućava svima onima koji žele komunicirati putem elektronske pošte da nađu i zatraže informacije i usluge koje vam i ovim putem činimo dostupnima.

Znajte da su dobrodošli i uvijek vrlo rado prihvaćeni svi vaši prijedlozi i sugestije koje su od općeg interesa jer na taj način vi nama šaljete informacije o zahtjevima i potrebama naših stanovnika, što će nam omogućiti da Vam usluge isporučimo na najbolji mogući način.

Želim vam ugodno surfanje našim stranicama i do viđenja u Brtonigli !

Načelnik

Doriano Labinjan, dipl. oec.

Zamjenici Načelnika:

Igor Palčić, Zamjenik načelnika;

Neš Sinožić, Zamjenik načelnika iz reda pripadnika Talijanske nacionalne manjine.

Pročitano 7969 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Travanj 2014 10:26

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr