Ponedjeljak, 23 Svibanj 2016 14:04

DAN OTVORENIH VINSKIH PODRUMA - Posjet podrumima Brtonigle turističkim vlakićem

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da se i ove godine u okviru Dana otvorenih vinskih podruma u Istri, u organizaciji Turističke zajednice Istarske županije, županijskog Upravnog odjela za turizam i Udruge Vinistra, na području Općine Brtonigle organizira obilazak vinskih podruma turističkim vlakićem. Dan otvorenih vinskih podruma tradicionalno je na rasporedu posljednje nedjelje u svibnju, tj. 29.05.

 

Općinska Turistička zajednica, Općina Brtonigla i Razvojna agencija Brtonigla organizirali su turistički vlakić koji će omogućiti svim zainteresiranim posjetiteljima i ljubiteljima dobre čašice vina atraktivnu vožnju po vinskim podrumima na području Općine Brtonigla.

 

Polazak vlakića predviđen je u dva termina, odnosno prvi u 11h, dok će drugi obilazak podruma krenuti u 15.30h. Na obilazak podruma kreće se iz Brtonigle, ispred ureda turističke zajednice (zgrada budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva), Mlinska 2, te uključuje ukupno 4 stanice. U privitku Vam dostavljamo letak s voznim redom vlakića. Vinari koji su se priključili ovoj inicijativi i čije će podrume obilaziti vlakić jesu: Vina Vinerino, Veralda, Vina Cattunar i F&F Ravalico.

 

Cijena čaše za degustaciju i vožnje vlakićem iznosi 50,00 kn za odrasle, dok je sama vožnja vlakićem za djecu do 14 godina 20,00 kn.
Posebno napominjemo da je broj mjesta ograničen te da se u slučaju lošeg vremena vožnja vlakićem otkazuje.

 

Pozivamo Vas da se i Vi uključite u ovu inicijativu, te da vožnjom vlakića kušate vrhunska vina sa područja Brtonigle, za što će Vam organizatori osigurati besplatnu vožnju vlakićem.

 

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 052 / 774 - 307 ili putem e-maila: info@tzo-brtonigla.hr.

 

Uz srdačan pozdrav,

Turistička zajednica Općine Brtonigla

 

Pročitano 540 puta

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr