Petak, 23 Rujan 2016 17:33

Aquapark Istralandia – jedan od 5. najboljih aquaparkova u Europi

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon još jedne uspješne turističke sezone stižu i odlične vijesti o osvojenoj novoj nagradi međunarodnog karaktera za aquapark Istralandia. Dobre vijesti ovog puta stižu iz Bercelone (Španjolska), sa najznačajnijeg europskog sajma atrakcija (EAS 2016 ) koji se organizira u suradnji sa Kirmes & Park Revue iz Njemačke. Aquaparku Istralandia je dodijeljena prestižna nagrada za osvojeno 5. mjesto u kategoriji u sklopu koje konkuriraju najbolji aquaparkovi Europe, gdje ih je ove godine bilo više od 300.

Dana 19. rujna 2016. na European Attraction Show u Barceloni, aquaparku je službeno uručena nagrada „European Star Award 2016 – Europe's Best water parks“ za osvojeno 5. mjesto u kategoriji najboljih europskih aquaparkova.
Internacionalni žiri kojemu je povjerena obaveza ocjenjivanja kvalitete i sigurnosti atrakcija, kvalitete ugostiteljske ponude, čistoće i urednosti, hortikulturalnog uređenja, ljubaznosti osoblja i animacije, u žestokoj europskoj konkurenciji dodijelio je našem aquaparku visoko 5. mjesto za najbolji europski aquapark.

Poseban ponos donosi i činjenica da u Europi djeluje čak 300 aquaparkova, a u našem najbližem okruženju, u Italiji, ima više od 110 aquaparkova. Najbolje plasirani talijanski aquapark nalazi se na 6.mjestu, a to je Aqualandia Jesolo, dok se Caneva Aquapark iz Lago di Garda nalazi tek na 9. mjestu. Uzimajući u obzir da su to aquaparkovi koji su na tržištu više od 25 godina, izvanredan rezultat i uspjeh Istralandie su još značajniji.
Inače na 1. mjestu je Siam Park iz Tenerifa (Španjolska ) na 2.mjestu Costa Caribe iz Španjolske, na 3.mjestu Tropical Islands iz Njemačke, a na 4. mjestu Aqua Fantasy iz Turske .

Aquaparku Istralandia u trećoj godini postojanja ovo je već 11. nagrada osvojena na lokalnom, regionalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou. Time se još jednom potvrdilo i dokazalo da kvalitetni sadržaji, veliki trud i zalaganje cijelog teama Istralandie, stalno ulaganje u poboljšanje kvalitete usluga te uspješno upravljanje aquaparkom donose siguran uspjeh na dobrobit lokalne zajednice i ukupne turističke privrede, uspjeh koji je sada prepoznat i ponovljen u europskim okvirima.

 

Kirmes & Park Revue 2016-European Star Award 2016 -Best Water Parks

Pročitano 466 puta

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr