Četvrtak, 09 Veljača 2017 14:10

5.Choco & Wine Fest, Brtonigla - Verteneglio

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bogati cjelodnevni program koji će se odvijati u šatoru na glavnome trgu Brtonigle, ljubiteljima vina i čokolade, pružati će nezaboravno iskustvo okusa i mirisa, a posjetitelje očekuje i vizualni spektakl.

Sve kreće u subotu, 18.veljače u 12 sati kada će bogati prodajno izložbeni prostor otvoriti vrata javnosti, koju očekuje raznovrsna ponuda čokolada i drugih slatkih delicija, a neizostavan će biti i wine point s vrhunskom ponudom lokalnih vina.
Tokom manifestacije predviđena je i „čokoladna zabava“ za djecu uz Lino Choco Show. Ujedno, izrađivati će se i razne čokoladne dekoracije, pa čak i nakit od čokolade.
Posjetitelji će imati priliku tokom manifestacije popratiti i zanimljivu prezentaciju u kojoj će biti prikazan proces izrade čokolade od zrna kakaoa.

A da bi događaj bio još bogatiji, u nedjelju u 12 održati će se nagradno izvlačenje u organizaciji Glasa Istre koji će najsretnijim čitateljima navedenih novina i portala podariti vrijedne nagrade ukupne vrijednosti 50 000 kn.
No, osim bogate ponude u šatoru, ljubitelji vina moći će obići podrume brtoniških vinara Veralda, Ravalico i Novacco, koji će za vrijeme trajanja manifestacije otvoriti podrume svima onima koji žele degustirati njihova vina i kupiti ih po akcijskoj cijeni. (Nazovite pojedine vinarije i doznajte satnice unutar kojih će podrumi biti otvoreni).

 

Ujedno, izvan šatora održavati će se i bogata ponuda čokoladnih delicija u objektu Food&Wine Primizia, koja je osmisla prigodne čokoladne menije.

No nije to sve, jer istoga vikenda, tj u subotu 18.02. u Brtonigli održati će se i 7. Brtonigla Adventure trek , namijenjen svim ljubiteljima trekinga, sporta i zdravoga života, koji će se utrkivati na vrlo zanimljivim stazama na području sjeverozapadne Istre.

Da se radi o vrlo zanimljivom događaju dokazuje i činjenica da se već par stotina učesnika prijavilo.

Prijave su još u tijeku, a više informacija možete doznati na www.trickeri.org

Ne propustite najslađi i najljepši događaj na području Brtonigle i šire okolice.

 

Program se nalazi u privitku!
Vidimo se u Brtonigli!

Pročitano 347 puta

Brtonigla - Verteneglio

Općina Brtonigla - Comune di Verteneglio
Adresa: Trg. Sv. Zenona 1, 52474 Brtonigla
OIB 81025770849
Tel./fax :+385 (0)52 / 774 - 174
E-mail: info@brtonigla-verteneglio.hr